22 december 2008

Granen och Grannen

Igår blev granen klädd och jag lovar att den inte behöver frysa. Den har antagligen mer julgranskulor än grenar. När jag tog fram kartongen med alla julsaker var tanken att vi skulle välja ut vad vi skulle ha i granen, men barnen tyckte att ALLT skulle upp :)
Undra om det är övervikt åt något håll för i morse hade den gjort en djupdykning rakt ner i golvet. Bra uppfinning det här med plast istället för glas kulor.

Grannen fick vi kontakt med igår på ett lite annorlunda sätt. L låg ute och sov i vagnen och helt plötsligt så börjar det prata i vår babyvakt. Att det inte var L som pratade var inte så svårt att förstå men vem var det då??
Efter att ha lyssnat ett tag så insåg vi att det var grannen. Gick över och berättade detta och fick oss ett gott skratt. Dom hade en likadan i sonens sovrum och hade glömt stänga av den när han vaknade. Var nästan lite otäckt. Hör folk vad vi pratar om här hemma när vi har vår babyvakt på??
Idag blir det inköp av den sista julklappen. Pinsamt men sant så har vi glömt att köpa julklapp till L... Tycker man köper grejer hela tiden till han, jag skyller på det.
God Jul på er om vi inte hörs innan dopparedagen!

Inga kommentarer: