10 mars 2009

Planering..

Med tanke på att jag är en person med stort kontrollbehov så förvånar det mig att jag inte har kommit längre i vår bröllopsplanering.
Även om vi har underbara vänner som ställer upp som värdpar så är det mycket som ska fixas.
Men det löser sig... det gör det alltid på något sätt!
Vi har förlovningsringar i titan och därför blir även vigselringen i detta material. Det finns en uppsjö av dessa men den här fastnade jag för när jag kikade runt på nätet.




7 kommentarer:

Karolina sa...

Åhhh grymt snygg!

Anonym sa...

OJ vad fin!! Den gillar jag med!=)Kram Ida

Anna sa...

Jättefin, verkligen! Får min att framstå som lite *harkel* billig.. Nä men skämt åsido så är den verkligen jättefin, den tycker jag absolut att du ska satsa på.
Kram

Anna sa...

Haha! Ja man får ju försöka se d positiva i att nån kör upp en ur sängen så där tidigt. Effektiviteten brukar faktiskt vara hög för nånting måste man ju sysselsätta sig med så man inte somnar stående!
Visst skulle du komma på tjejkvällen nästa fre? Det lutar åt att d blir hos mig för jag får ingen barnvakt.. Hoppas d går bra?
Kram

Anonym sa...

Kanonsnygg! Ta den!!

Man kanske borde ta å gifta om sig så man får skaffa nytt, fräscht glitter?

Anna sa...

Jag såg ju på Cattas blogg att ni var på scraphelg. Har haft så mycket att tänka på så jag hade ju totalt missat att ni skulle iväg! Vad kul! Hoppas ni fick jättemycket gjort och att ni hade det riktigt bra.
Så roligt att du kommer på fredag, känns bra med tjejkväll - då har man nåt att se fram emot.
Hörs å syns! Kram

Madde sa...

Åhh vad snygg den va,titan är ju så läckert (vi har med förlovningsringar i titan;-) )
Såg här nedan att ni hade satt upp en såndär Wallie(eller vad det heter) Var köpte du den och va den svår att sätta upp?
Kram Madde