19 september 2008

Vinter i stugan..

Idag har vi varit och vintrat i stugan.. Städat ur och tagit hem det inte klarar en övervintring.
Känns alltid lite trist att bomma igen på hösten för då finns det på nåt sätt ingen återvändo... nu är det snart vinter. Blir så definitivt på nåt sätt.
Förra året vi vintrade var L bara en liten jordnöt i magen och jag minns att jag sa att vi nog skulle ha en bäbis nästa gång vi kom tillbaka till stugan.
Nu när vi åkte från stugan konstaterar sambon att L kanske går nästa gång vi kommer till stugan.
Nog kan man tycka att vintern är en lååång årstid, men tiden går ju ofattbart fort och när man tänker på hur mycket som händer på en vinter så tror man knappt det är sant.

Här hemma går husrenoveringen vidare.. i veckan har lilla väggen i köket äntligen fått färg på sig. Det tog bara 6-7 månader.
Förhoppningen är att övervåningen ska få sig en omgång i höst/vinter också men vi får se vad ekonomi och hälsa säger innan beslut tas.

Nu godis och fanta! Mums!

1 kommentar:

M sa...

Men du. Det här med renovering. Det är bara ett skällsord som man borde sluta använda. Ordet får en att känna det som om man borde vara klar inom en viss tid och sedan blir det aldrig så och så hinner man börja i ett annat rum, fastän den där listen i det andra rummet inte är fastskruvad...